SEO i Slagelse

SEO giver kunder på den lange bane

Rigtig mange danske virksomheder, får en stor andel af deres kunder gennem SEO.

Det er en unik marketingkanal, da virksomheder ikke betaler pr. klik (som i Google Ads), og samtidig typisk får permanent/stabil trafik derfra.
Det kræver typisk noget forarbejde, før man kan rangere på de mest relevant søgeord.
En af de mange ting der er kanont ved SEO, er at indsatsen ikke er ligeså ”gentagende”, som f.eks. organisk Facebook, hvor du hele tiden skal poste noget.
Hvis du f.eks. er en kloakmester der befinder sig i Slagelse, så ville det være oplagt at blive eksponeret, når potentielle kunder søger på “kloakmester Slagelse”

 

SEO kan virke meget uoverskueligt

Søgemaskineoptimering er langt fra den mest simple måde at markedsføre sig på.
Algoritmerne som bestemmer den enkelte hjemmesides placering, ændrer sig konstant.

Det er ikke sådan at en type tiltag er vigtig den ene dag, for derefter at være helt ligegyldigt. Så ville det være stort set umuligt at være SEO konsulent 😀 Det er mere graden af hvor meget det hele skal prioriteres, ændrer sig meget ofte.

De primære SEO-kategorier

Content:

Relevant content er meget vigtigt for at ranke på Google.
Googles vigtigste opgave er, at finde det bedste resultat til brugeren – det indebærer typisk at der er noget tekst som matcher deres søgeintention.
En generel ”regel” i vores branche er, at det er bedst at have så meget tekst som muligt, så længe man kan skrive noget relevant. Det er en regel med nogle undtagelser, men den er fornuftigt at have som generel guideline.
Det er her jeg især vil tænke over hvordan vi kan fange potentielle kunder f.eks. i Slagelse og omegn.

Linkbuilding:

Google er nødt til at måle hjemmesiders autoritet på en eller anden måde.
Det gør de primært ved, at se på, hvor mange hjemmesider der linker til den hjemmeside, der skal måles autoritet på.
Hvis din hjemmeside f.eks. får 5 links fra meget populære nyhedssites, mens din konkurrent ingen links har, vil Googles algoritme tænke, at du er mest autoritær.

Teknisk SEO:

Det er meget vigtigt at din hjemmesider spiller rent teknisk, så Google kan læse og forstå den. Ellers kan man stå med nogle super relevante sider, som ikke rangerer nogle steder.
Der er mange tekniske elementer som spiller ind, heriblandt overskrifters markering i koden (h-tags), hjemmesiden crawlindstillinger osv.

Det skal give mening

Jeg er helt med på, at SEO kan føles uoverskueligt og kompliceret.
Derfor gør jeg meget ud af, at processen skal være så smertefri for mine kunder som muligt.

Det gør jeg bl.a. ved at udarbejde en konkret plan, som har fokus på det vigtigste i din forretning. I det vigtigste vi skal fokusere på. Derudover gør jeg meget ud af månedlig rapportering og status, for de kunder der ønsker det – det gør at du hele tiden kan have pulsen på din markedsføring og kan komme med input, som kun en ansvarlig i virksomheden kan have.

 

Legehjul DK
Legehjul DK
2023-05-24
Professionelt og tiltrængt view på vores online marketing, vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.
Manja molbæk
Manja molbæk
2023-05-24
Oplevelsen af at være i gode troværdige og professionelle hænder er i top med Philip.
Nexus Interim Management
Nexus Interim Management
2022-09-06
Philip er en uvurderlig hjælp i vores arbejde. Kompetent og serviceminded - vi er i de bedste hænder.
Muvifo Denmark
Muvifo Denmark
2022-03-23
Jeg fik hjælp til SEO på min hjemmeside af Philip fra Michell Marketing, og han har skabt gode resultater. Han leverede et professionelt stykke arbejde, hjalp mig i det omfang jeg havde behov for og gav mig en personlig service. Derfor kan jeg helt klart anbefale Philip til SEO arbejde. Vh. Lasse Peter Nielsen - Muvifo.dk
Knivskarp Kbh
Knivskarp Kbh
2021-12-28
Vi har hos Knivskarp Kbh haft en fantastisk oplevelse med Michell Marketing. Professionel service og gode resultater! Kan helt klart anbefales til andre, der vil tage deres virksomhed til nye højder⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Philip Klisan
Philip Klisan
2021-05-09
Philip har styr på hvad han laver og kan klart anbefales hvis du har en virksomhed og vil tage den til næste niveau når det angår online marketing ! Super tilfreds herfra med hans hjælp. Mvh Philip Klisan
Christian Faber
Christian Faber
2020-09-07
På baggrund af en informativt møde med Philip fra Michell Marketing har vi i vores firma omlagt vores marketingsoritenterede indsatser med god grund og endu bedre resultater. Det er tydeligt at høre på Philip at han er engageret i det han laver, samt har gode erfaringer og er gearet til at arbejde med større virksomheder. Smadder professionelt og godt arbejde fra Michell Marketing. Christian Faber CEO/Stifter hos FaBar Bartending
Maria Hancock
Maria Hancock
2020-08-28
Vi har fået kompetent hjælp til vores annoncering, hvor aftaler bliver overholdt og hvor der bliver taget initiativer til hele tiden at forbedre vores strategi.
Armen Abramian
Armen Abramian
2020-08-25
Yderst pålidelig og fleksible partner. Håber på et langvarig samarbejde 👌