SEO – nå til tops organisk

Hvad er SEO?

SEO er en disciplin, hvor det primære formål er at opnå bedre placeringer på søgemaskinerne, ved at optimere mod deres ofte komplicerede algoritmer.
SEO er den organiske (ikke betalte) del af markedsføringen via søgemaskiner, mens SEM er den betalte. For mange virksomheder giver det rigtig god mening, at bruge både SEO og SEM i deres værktøjskasse.

Der er to typer af SEO: on-page og off-page. On-page drejer sig om de elementer på din hjemmeside, som du har indflydelse på og kan ændre, f.eks. tekstindholdet, titler og metatags m.m., mens off-page handler om de ting udenfor din hjemmeside, f.eks. linkbuilding. Begge dele er vigtige for at have succes med søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside.

Hvor lang tid tager det før SEO virker?

Det kommer helt an på, hvor stor konkurrence der er på de søgeord, du gerne vil rangere højt på. Hvis der er meget stor konkurrence, kan det godt tage lang tid at opnå et tilfredsstillende resultat. Men i de fleste tilfælde, vil man se en forbedring af sin placering på Google relativt hurtigt.

Hvorfor få hjælp af en SEO konsulent?

Der er mange grunde til at få hjælp af en seo konsulent. Mange virksomheder vælger at få hjælp, fordi de ikke har tid eller ressourcer til at arbejde med SEO selv.
En anden grund til at hyre en seo konsulent er, at det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe søgemaskineoptimering an. En kompetent seo konsulent vil have stor erfaring med optimering af websites og vil derfor kunne rådgive jer bedst muligt, så rescourserne er fordelt godt fra starten af.

Hvordan arbejder vi med SEO?

Ethvert SEO-forløb er selvfølgelig meget forskelligt, da der er mange variabler.
Der er dog nogle fælles ting, som gør sig gældende ift. Hvordan et samarbejde indledes og hvad vi som regel starter med.

Vi starter typisk med de lavthængende frugter.
Ved at gennemgå diverse analyseværktøjer, finde nuværende placeringer, se på konkurrenceniveauet på de mest brancherelevante søgeord osv. Sørger vi for, at alt med størst potentiale er opfanget.

Når alt dette er på plads, udarbejder vi en SEO Action Plan, som viser vejen for det kommende arbejde.

Book uforpligtende møde

Philip Michell

Philip Michell

SEO/SEM Konsulent