Databaseret SEO og Google Ads

Michell Marketing er specialiseret inden for SEO og SEM.  Få hjælp til alt fra implementering af “lavthængende frugter” til langsigtede strategier. 

Få et uforpligtende tilbud

Hvad siger mine kunder?

“Philip Michell har haft ansvaret for både SEO optimering og Google Ads hos os. Han har skabt imponerende resultater på kort tid og har været medvirkende til at virksomheden fik sin første Børsen Gazelle i 2019. Vi føler os i 100% trygge hænder, og hans personlige service, fleksibilitet og engagement adskiller ham positivt fra bureauer, vi før har brugt. Vi vil til en hver tid anbefale Michell Marketing til andre.”

Ditte Jakobsen

Digital marketingkonsulent, Danske Konferencecentre

Philip har i løbet af 2020 hjulpet os med at få overblik på vores kampagner indenfor vores forskellige kundemålgrupper samt løbende månedligt feedback på hvordan det går med annoncerne. Vi har været glade for de løbende rapporter, og det at kunne placere overblikket over annoncerne og kampagnerne udenfor virksomheden, for at kunne bruge vores egen tid på at skabe omsætning, men samtidig vide, at der er styr på annonceringen. Philip holder sine aftaler og er serviceorienteret og behagelig at samarbejde med, så vi kan varmt anbefale Philip til andre

Maria Hancock

Klinikchef, Psynaps Psykologklinik

Book 15 min. gratis sparringskald

Mine ydelser

SEO/SEM rådgivning og strategi

Jeg tilbyder rådgivning ang. SEO og SEM, hvor jeg sammen med dig udformer den handleplan der vil give dig og din virksomhed de bedste resultater. En god handleplan er altid en god idé, da den først og fremmest skaber overskuelighed og synliggør helt konkrete arbejdsopgaver.

SEO og Google Ads eksekvering

Hvad enten du har brug for hjælp til migrering af hjemmesiden, mere PPC trafik, optimering af tekster eller noget helt andet, så er altid en god idé at ringe til mig 😉

Konverteringsoptimering

Jeg vægter ligesom dig, resultater meget højt, derfor er det også alfa omega, at hjemmesiden er optimelt optimeret til så mange konverteringer som muligt. Jeg dykker ned i alt lige fra Call To Action knapper til strukturen på teksterne.